Lasă grija scrisului în grija mea

Te ajut cu textele web pentru care nu ai timp, dorință sau iscusință
Să începem
Servicii scriere texte pentru website
Servicii creare continut pentru newsletter
Servicii creare text landing pages
Servicii creare texte pentru aplicatii web

Induction

Momentul când stăm la poveşti, detaliat și aplicat, despre tine, produsele și serviciile tale, despre cum vezi tu lucrurile și ce anume îţi doreşti.

h

Propunerea

Momentul când primeşti un cost şi un deadline în acord cu ce e de făcut, de cât timp e nevoie şi de ce resurse. Dacă așteptările ni se aliniază, rezolvăm chestiunile legal-administrative.

e

Brief

Etapa în care primești un set de întrebări personalizate despre business, istoricul său, servicii, publicul țintă, concurența etc. E important să răspunzi în scris, acurat și detaliat.

Structura de conținut

Momentul în care primești o structură vizuală, generală și specifică a conținutului text. Vor fi punctate informațiile specifice fiecărei pagini sau secțiuni în parte.

l

Draft-uri iterative

Momentul în care îți vezi ideile puse în cuvinte. În cazul proiectelor ample, primești materialele pas cu pas, secțiune cu secțiune.

w

Feedback

Etapa în care analizezi draftul primit, te asiguri că acesta cuprinde tot ce contează şi că e scris folosind tonul potrivit. Îmi dai feedback general și punctual.

Copy final

Etapa în care conţinutul este modificat, corectat și completat conform feedback-ului tău. Primești materialul complet updatat.

i

Implementare

Urmăresc modul în care copy-ul a fost integrat în design. Astfel, ne asigurăm că elementele text se pliază pe cele grafice și că avem un produs digital coerent, user friendly și de impact.

Testimonial

Mi-ar plăcea și mi-ar fi tare de folos să aflu cum a fost experiența ta de lucru cu mine. La final, te invit să lași gânduri și impresii în formularul de feedback.